reklam alanı

Şanlıurfa'da tefeci ve dolandırıcılara büyük darbe!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 49 ilde mali suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendiğini ve 146 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Şanlıurfa'da tefeci ve dolandırıcılara büyük darbe!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 49 ilde mali suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyonların detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı KOM ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Edirne, Erzurum, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Yozgat, Batman, Iğdır, Yalova, Osmaniye ve Düzce’de operasyonlar düzenlendi.

Operasyon kapsamında yakalanan şüphelilerin; tefecilik, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratacak şekilde dolandırıcılık, zimmet, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, parada sahtecilik ve vergi usul kanununa muhalefet gibi suçlardan soruşturma geçirdikleri belirtildi.

Operasyonlarda ayrıca bir sahte altın atölyesi deşifre edilirken, 8 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda çek, senet ve çeşitli dokümana el konuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları yürüten valilikleri, başsavcılıkları ve emniyet birimlerini tebrik ederek, “Hiçbir yasa dışı oluşum, milletimizin güvenliğini tehdit edemez. Tefecilere, dolandırıcı suç örgütlerine ve yasa dışı yapılanmalara karşı mücadelemize aralıksız devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da tefeci ve dolandırıcılara büyük darbe!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.