reklam alanı

Şanlıurfa’da 2 bin kişilik dev sahne açıldı: İlk konser nefes kesti

Şanlıurfa’da açılan Orpheus Açık Hava Anfi Sahnesi, açılış konseriyle müzikseverlerden büyük ilgi gördü. 2 bin kişilik kapasitesiyle dikkat çeken sahnenin, yaz boyunca ulusal ve yerel sanatçıları müzikseverlerle buluşturulması hedefleniyor.

Şanlıurfa’da 2 bin kişilik dev sahne açıldı: İlk konser nefes kesti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Müzesi yanında açılan Orpheus Açık Hava Anfi Sahnesi, açılış konseriyle müzikseverlerden tam not aldı. 

Açılış konserinde sahne alan Manuş Baba, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatırken, yeni konser alanı Şanlıurfalıların büyük beğenisini kazandı.

2 bin kişilik kapasitesiyle bölgenin en büyük açık hava sahnesi olan Orpheus, hem kültürel geçmişin izlerini barındırdığı konseptiyle hem de modern sahne tasarımıyla dikkat çekiyor.

Antik çağın müzikle harmanlanmış ruhunu modern bir yorumla günümüze taşıyan sahne, yıl boyunca konserler, dans gösterileri ve müzik dinletilerine ev sahipliği yapacak.

DEMİR: KÜLTÜREL GEÇMİŞTE YOLCULUĞA ÇIKMAK GİBİ

Açılış konserine katılanlardan Ahmet Demir, "Orpheus’ta müzik dinlemek, adeta Urfa’nın kültürel geçmişinde bir yolculuğa çıkmak gibiydi" ifadelerini kullandı.

Orpheus’ta sıradaki büyük etkinlik ise 19 Haziran’da gerçekleşecek olan Anadolu Ateşi gösterisi olacak. Yaz boyunca ise birçok ulusal ve yerel sanatçının sahne alması planlanıyor.

 

 

Şanlıurfa’da 2 bin kişilik dev sahne açıldı: İlk konser nefes kesti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.