reklam alanı

Vali Şıldak'tan müjde! Çalışmalar tamamlanıyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, eski Halfeti’ye ulaşan ana yol üzerindeki 2.3 kilometrelik yol aydınlatma çalışması tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Ayrıca ilçedeki yeni güzergâhlarda da aydınlatma yapılacak.

Vali Şıldak'tan müjde! Çalışmalar tamamlanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALFETİ- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, doğal güzellikleriyle kentin önemli turizm merkezlerinden biri olan eski Halfeti’ye ulaşımı sağlayan ana yol üzerindeki yol aydınlatma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Ayrıca ilçenin turizm potansiyelini desteklemek amacıyla yeni güzergâhlarda da aydınlatma çalışmaları yapılacak.

ŞILDAK: AYDINLATMA ÇALIŞMASI TAMAMLANMAK ÜZERE

Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan doğal güzellikleri ile ilimizin farklı bir yüzü konumundaki Eski Halfeti’ye inen ana yol üzerinde gerçekleştirilen 2.3 km’lik güzergâhta yol aydınlatma çalışması tamamlanmak üzere. Kısa bir süre sonra ilçe merkezi girişinde yaklaşık 1.3 km ve ilçe merkezinden Eski Halfeti istikametine doğru 600 metrelik güzergahta yeni bir aydınlatma çalışması daha yapılacak” dedi.

“İLÇEMİZİN GELİŞMESİ İÇİN FARKLI ALANLARDA ÇOK SAYIDA PROJE ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYORUZ”

Aydınlatma çalışmalarının Dicle Elektrik İşletmesi tarafından yürütüldüğünü belirten Vali Şıldak, “Geniş bir turizm kapasitesine sahip olan Halfeti ilçemizin gelişmesi için farklı alanlarda çok sayıda proje çalışması yürütüyoruz…” ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak'tan müjde! Çalışmalar tamamlanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.