reklam alanı

Şanlıurfa’da bayram öncesi sahte altın alarmı!

Viranşehir’de bayram öncesi yoğunluğu fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılar, sahte altınla kuyumcuları hedef aldı. Bir kadın ilçe merkezinde sahte altınları satmaya çalışırken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa’da bayram öncesi sahte altın alarmı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Mehmet Fevzi Şıhanlıoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, devriye görevi yapan polis ekipleri bir kadının şüpheli hareketlerini fark ederek durdurdu. Yapılan üst aramasında, satışa hazır 4 adet sahte altın ele geçirildi.

Gözaltına alınan kadın, ifadesi alınmak üzere Yenimahalle Karakolu’na götürüldü.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü, özellikle bayram öncesi dönemde benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı kuyumcuların ve vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Şanlıurfa’da bayram öncesi sahte altın alarmı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.