reklam alanı

Şanlıurfalılar haftalar sonra rahat uyuyabildi

Haftalardır kavurucu sıcaklarla boğuşan Şanlıurfa’da gece sıcaklıklarının düşmesiyle vatandaşlar, uzun bir aranın ardından damda serin bir uyku çekti.

Şanlıurfalılar haftalar sonra rahat uyuyabildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa, haftalardır etkisini sürdüren sıcak hava dalgasıyla adeta kavruluyordu. 

Gündüzleri 50 dereceyi aşan sıcaklıklar, geceleri de 40 dereceye yaklaşınca kent sakinleri damlarda dahi uyuyamaz hale geldi.

Sıcaklardan bunalan vatandaşlar, günlerce klimaların önünde uyumaya çalıştı. Ancak klima önündeki uyku, damda uyumanın verdiği rahatlığı sunmadı.

HAFTALAR SONRA SERİN GECE

Dün akşam ise kavurucu sıcaklıklar nihayet etkisini yitirdi. Gece havanın serinlemesiyle birlikte Şanlıurfalılar, haftalar sonra damda rahat bir uyku uyumanın keyfini yaşadı.

Şanlıurfalılar haftalar sonra rahat uyuyabildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.