reklam alanı

Bakan Memişoğlu: Sigarasız şehir olacak

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, dumansız Türkiye hedefine ile ilgili "Sigarasız şehir olacak, Bununla ilgili kesinlikle taviz vermeyeceğiz" dedi.

Bakan Memişoğlu: Sigarasız şehir olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Türkiye Basın Federasyonunda aralarında Ülke Tv Ankara Temsilcisi Mustafa Pala’nın da bulunduğu medya kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Bakanlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Sağlık Bakanı Memişoğlu, temsilcilerin sorularını da yanıtladı.

DUMANSIZ TÜRKİYE HEDEFİ

“Dumansız Türkiye” hedefi doğrultusunda sigara ve tütün ürünlerine karşı sıfır taviz politikası uygulanacağını belirten Bakan Memişoğlu şunları kaydetti:

“İnsanları ALO 171 sigara bırakma hattına yönlendirmeye çalışıyoruz. İlaçları veriyoruz. Aynı kilo boy ölçümünde olduğu gibi sahaya çıkıp insanlara sigarayı niye bırakması gerektiğini, nasıl bırakması gerektiğini ve nasıl yardım edeceğimizi anlatacağız. Yüzde 45 erkekler içiyor Türkiye'de. Sigarasız şehir, sigarasız Bakanlık olacak. Elektronik sigara, puf hepsi yasak. Bununla ilgili kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Kamu kurumlarına daha gidiyoruz.”

Bakan Memişoğlu: Sigarasız şehir olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.