reklam alanı

119 öğrenci aynı şikayetle hastaneye kaldırıldı

Siirt’te Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan 119 öğrenci, mide bulantısı ve baş ağrısı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı.

119 öğrenci aynı şikayetle hastaneye kaldırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt merkezde bulunan Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, mide bulantısı ve baş ağrısı şikayetleriyle hastanelere başvurdu. 3-5 Ekim tarihleri arasında yurtta yemek yiyen 3 bin 673 öğrenciden 119’u, farklı günlerde benzer semptomlarla sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, rahatsızlanan öğrencilerin tamamı hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi. Olayda can kaybı ya da ciddi bir sağlık sorunu yaşanmadığı bildirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''Olayla ilgili olarak yemek numuneleri incelenmek üzere Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne, su numuneleri ise Halk Sağlığı Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Tahlil sonuçları açıklandığında kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

119 öğrenci aynı şikayetle hastaneye kaldırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.