KARKAÖPRÜ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaköprü İlçe Başkanlığı'nda yeni dönem resmen başladı.
MHP Karaköprü İlçe Başkanlığının 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Karaköprü İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen kongreye; MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, 28. Dönem Ankara Milletvekili Adayı Ahmet Karagöz ile MHP Şanlıurfa İl Başkanı Ecz. Osman Mutlu, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.
Kongrede delegelerin desteğini alan Mehmet Murat Topal, MHP Karaköprü İlçe Başkanlığı görevine seçildi.
“BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK RUHU İÇİNDE GERÇEKLEŞTİ”
Kongreye dair açıklamalarda bulunan MHP MYK üyesi Karagöz “Partimizin Karaköprü İlçe Başkanlığının 5. Olağan Kongresi; İl Başkanımız Sayın Osman Mutlu, İl teşkilatımız ve partimizin çevre ilçe başkanları ve ilçe teşkilatlarımızın katılımlarıyla birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde gerçekleştirilmiştir. Kongremizde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Sn. Murat Topal’ı tebrik ediyor, Başarılarının devamını diliyorum. Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde; il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız ve ülküdaşlarımızla birlikte Türk milletine hizmet yolunda yılmadan, yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.
BAŞKAN TOPAL: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Topal ise “Bu kongre bir makamın değil, daha büyük bir sorumluluğun başlangıcıdır” diyerek yeni görevine dair şu mesajı verdi:
"Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emanetine sadakatle, Liderimizin çizdiği istikamette; Karaköprü’müzde Üç Hilal’i daha yükseğe taşımak, hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak ve davamıza layık olmak için yönetimimizle birlikte gece gündüz demeden çalışacağız.
Birliğimiz daim, yolumuz açık, davamız kutlu olsun."
Kaynak: Vejdi Uluç

0 Yorum