Osmanlı Spor Kompleksi gençlerin uğrak yeri oldu

Türkiye’nin en genç nüfusa sahip şehirlerinin başında gelen Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesince kente kazandırılan Eyyübiye ilçesindeki Osmanlı Spor Kompleksinde geleceğin sporcuları yetişiyor.

Osmanlı Spor Kompleksi gençlerin uğrak yeri oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesinde hizmete sunulan ve gençlerin uğrak yeri olan Osmanlı Spor Kompleksinde yüzme havuzları, spor salonu, soyunma odaları, mescit, dart odası, bilgisayar odası, masa tenisi odası, Satranç odası ile idari hizmet odaları yer alıyor.

Sıcak yaz günlerinde göletler ve sulama kanallarına girmek yerine güvenli ve hijyenik olan Osmanlı Yüzme havuzunda serinleyen gençler, geleceklerine yön verecek olan spor aktivitelerini ve antrenmanlarını yine aynı alanda bulunan tam donanımlı spor salonunda yapıyor.

 Uzman eğitmenler eşliğinde sabahın ilk saatlerinde başlayan antrenmanlara ısınma hareketleri yaparak başlayan gençler, salon sporlarında judo, tekvando, boks, güreş gibi çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanıyor.

Osmanlı Spor Kompleksi gençlerin uğrak yeri oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.