Urfa’ya para yağacak! 450 milyon dolar geliyor

KOSGEB Genel Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgelerine yaptığı ziyaretler çerçevesinde bugün Şanlıurfa’ya geldi. İbrahimcioğlu, “Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi” kapsamında deprem bölgesindeki işletmelere 450 milyon dolar destek verileceğini açıkladı.

Urfa’ya para yağacak!  450 milyon dolar geliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden etkilenen işletmelere destek programı açıklandı. 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Genel Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen illere yaptığı ziyaretler çerçevesinde bugün Şanlıurfa’ya geldi. 

İbrahimcioğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) binasında bulunan konferans salonunda konuşma yaptı. 

“Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi” kapsamında işletmelerle buluşan İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki 11 il için 450 milyon dolar destek verileceğini açıkladı. 

11 BİN İŞLETME FAYDALANICAK

Bu projeyle KOBİ’lere can suyu vereceklerini belirten İbrahimcioğlu, “yaklaşık olarak 12 milyar TL olan bu destek paketinin 11 ilde bir canlanmaya sebep olmasını istiyoruz. Şanlıurfa’da yaklaşık olarak 11 bin işletme bu destekten yararlanabilecek.” dedi. 

Konuşmasının devamında başvurulara dönüş konusunda da hızlı hareket edeceklerini söyleyen İbrahimcioğlu, “ yıl bitmeden bu bahsettiğimiz desteği deprem bölgesinde ticaretin çarkının içine koymayı hedefliyoruz. Hedeflerimize ulaşırsak yıl bitmeden 2 milyarlık bir parayı Şanlıurfa’da  ticaretin çarklarının içine koymuş olacağız. Bu destekte aracı yok direk desteği KOSGEB’ten alıyorsunuz. Eğer ki başvurunuz kabul olursa vermiş olduğunuz IBAN hesabına 1 ay içerisinde tek seferde 200 bin TL ile 750 bin TL arasında para yatırılacak.” ifadelerini kullandı. 

Urfa’ya para yağacak! 450 milyon dolar geliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.