Vekil Bozdağ: Cumhurbaşkanı Urfa için ne dediysek "Hayır" demedi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyeti'n 100'üncü yılında kentte hizmete aldığı 100 eser için açılış programı gerçekleştirdi. Programa katılan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ "Yine yeniden Erdoğan demeye hazır mıyız? Sayın cumhurbaşkanımızdan Şanlıurfa ile ilgili ne dediysek hayır cevabı almadık. " dedi. Vekil Bozdağ muhalefeti de eleştirdi.

Vekil Bozdağ: Cumhurbaşkanı Urfa için ne dediysek "Hayır" demedi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla kente kazandırdığı ifade edilen 100 eserin açılışı gerçekleştirildi.

 

Rabia (Topçu) Meydanı'nda düzenlenen açılışa ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yanısıra TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, diğer il protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri bazı STK temsilcileri, kanaat önderleri ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Program mehter takımı gösteri ve Kuran tilavetinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. İlk konuşmayı Başkan Beyazgül yaptı ve eserlerin sunumunu gerçekleştirerek kente hayırlı olmasını diledi. Vali Şıldak da “100 temel eserin açılışı hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

VEKİL BOZDAĞ: AK PARTİ'NİN SİYASETİ ESER SİYASETİ

Konuşmak yapmak için kürsüye çıkan Vekil Bozdağ'ın konuşması ise iki ana başlıktan oluştu. Biri kente kazandırılan eserler diğeri seçim ve muhalefet…

 

AK Parti olarak ülkenin dört bir yanını eserlerle dolduklarını belirten Vekil Bozdağ “Şanlıurfa'nın her ihtiyacı için gece gündüz demeden çalışacağız. Tek derdimiz bir taşın üstüne yenisi koymak, Şanlıurfa'ya yeni eserler kazandırmaktır. AK Parti'nin farkı eser siyaseti. Türkiye'nin her yeri eserler ile doldurduk” dedi. 


 

“URFA'YI BUGÜNE GETİREN AK PARTİ'DİR”

Yerel seçimlere de değinen ve muhalefeti çözümsüzlük noktasına eleştiren Vekil Bozdağ “Yerel seçimlerde Urfalı hemşirelerimiz ile kenti daha ileriye taşıyacağız. Yerel yönetimin gerçek iktidarı AK Parti'dir. Şanlıurfa'yı bugüne getiren ak partidir. Muhalefet baktığınızda eleştiri dışında bir şey yok, sorunları büyütmenin dışında bir şey yok. Çözüm cumhurbaşkanımızdır" diye konuştu.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN URFA İLE İLGİLİ NE DEDİYSEK HAYIR CEVABI ALMADIK”

Vekil Bozdağ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Urfa hassasiyetine de değinerek şöyle konuştu:

“Yine yeniden Erdoğan, yine yeniden Şanlıurfa'da AK Parti demeye hazır mıyız? Sayın cumhurbaşkanımızdan Şanlıurfa ile ilgili ne dediysek  hayır cevabı almadık. Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'yı çok seviyor. Urfa için daha çok ter dökmeye ihtiyacımız var. Şanlıurfa'yı parlayan bir yıldıza dönüştürmek bizim işimiz.”

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile eserlerin açılışı gerçekleştirildi.

 

Vekil Bozdağ: Cumhurbaşkanı Urfa için ne dediysek "Hayır" demedi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.