Urfa’da dokuz mahallede sorunlar çözüme kavuşuyor

Eyyübiye’de doğalgaz ulaştırılan ilçe merkezindeki dokuz mahallede sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların abonelik işlerini farklı zamanlarda yapmaları nedeniyle ekiplerin defalarca girip çalışma yaptığı sokaklar, baştan sona yenilenerek hizmete sunuluyor.

Urfa’da dokuz mahallede sorunlar çözüme kavuşuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa merkezinde olmasına rağmen ancak daha yeni yeni doğalgaz ulaştırılan Eyyübiye’de dokuz büyük mahallenin tüm cadde ve sokaklarında kazı çalışması yapıldı. Doğalgaz ana isale hatlarının döşendiği sokaklarda test çalışmalarının yapılmasının ardından, hızla kilitli parke yenilemesinin tamamlayan ekipler, evlerin farklı zamanlarda yaptığı gaz bağlantıları nedeniyle kazılan sokaklara defalarca yeniden girmeye devam ediyor.

Doğalgaz şebeke kazılarının yanında elektrik, internet, su ve kanalizasyon işleri nedeniyle kazılan sokaklarda da yenileme çalışması yapan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki Süleymanşah, Hayatı Harrani, Ruha, Asya, Yenice, Eyüpnebi, Eyüpkent, Akabe ve Direkli Mahallelerinde eşzamanlı çalışma yürütüyor.

Sokaklarındaki kilitli parke yenileme çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, komşularına da çağrıda bulunarak bir an önce abonelik işlemlerini yapmalarını isteyerek, Başkan Mehmet Kuş’a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Urfa’da dokuz mahallede sorunlar çözüme kavuşuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.