Harran Belediyesi taziye evlerinin eksikliklerini tamamlıyor

Harran Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan çok amaçlı kültür (taziye) evlerinin bakım, onarım, yapım, boya ve halı ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Son olarak Gözele Mahallesinde bulunan taziye evinde başlatılan çalışmalar sürüyor.

Harran Belediyesi taziye evlerinin eksikliklerini tamamlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatıyla başlatılan çalışmalarda, taziye evinin fayansları yenileniyor. Ayrıca, halı, boya ve kapı-pencere gibi eksikleri de gideriliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, "Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına kayıtsız kalmayarak, çözüm noktasında bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizden gelen vatandaşlarımızın hem sevinç hem hüzün günlerinde kullandıkları çok amaçlı kültür (taziye) evlerinin eksiklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemiz genelinde bulunan cami, kur'an kursları ve kültür evlerimizin boya, kapı, pencere ve halı olmak üzere bütün eksiklerini Harran Belediyesi olarak biz gideriyoruz. Bugünde Gözele mahallemizde bulunan cami ve taziye evinin başta fayansı olmak üzere boya, halı ve türlü ihtiyacını gideriyoruz. Bununla birlikte temelden yapımına başlayıp anahtar teslimi yaptığımız yerlerimizde var. Cenab-ı Allah'ın izniyle vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bütün alanlarda yanlarında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gözele Mahallesi sakinleri ise taziye evinin yenilenmesinden dolayı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a teşekkür ettiler. Vatandaşlar, "Başkanımız Özyavuz, göreve gelir gelmez mahallemizi parke taşı ile buluşturdu. Şimdi de taziye evimizi yeniliyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

Yapılan çalışmalarla, Gözele Mahallesi'ndeki taziye evi daha modern ve kullanışlı hale getirilecek

Harran Belediyesi taziye evlerinin eksikliklerini tamamlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.