Aday Beyazgül seçim startını verdi! "Bizim gibi belediye yok"

AK Parti tarafından 31 Mart yerel seçimleri öncesi yeniden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Zeynel Abidin Beyazgül Ankara dönüşü İl Başkanlığı önünde vatandaşlarla buluştu. Seçim startı veren Aday Beyazgül yaptıkları projeleri anlattı ve "Var mı böyle bir belediye Türkiye'de? Hayır! Sizin ihtiyaçlarınız bizim projemiz oldu. Hizmet için varız" dedi.

Aday Beyazgül seçim startını verdi! "Bizim gibi belediye yok"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinin AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kente gelir gelmez miting alanında kendisini bekleyen binlerce vatandaşla bir araya gelerek seçim startını resmen verecek. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için adaylarının mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olduğunu duyurdu. Aday Beyazgül de bugün beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile kente geldi. GAP Havalimanında ilçe belediye başkanları, teşkilat üyeleri, meclis üyeleri, partililer ve binlerce vatandaş tarafından karşılanan Beyazgül konvoy eşliğinde İl Başkanlığı binasına gitti. 

Başkan Adayı Beyazgül ve beraberindeki heyeti başkanlık binası önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı.

İL BAŞKANI DELİOĞLU: CUMHURBAŞKANI URFA'YI YANINDA GÖRMEK İSTİYOR

Seçmene ilk hitap eden isim AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten Başkan Delioğlu “Bugün ne kadar güzelsiniz. Başkanımızı havalanından mahşeri bir kalabalık ile karşıladık. Burada da aynı heyecanla bekliyorsunuz. 21 yıldır AK Parti Türkiye'yi ilmek ilmek değiştirdi. Şimdi önümüzde yeni bir destan yazmak üzere bir hedefimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız Urfa'ya apayrı bir önem veriyor. Urfa'yı çok seviyor ve herkese ayrı ayrı selamlarımızı iletmemizi istedi. 31 Mart seçimlerde Cumhurbaşkanımız Urfa'yı yanında görmek, sandıkları patlatmak istiyor. Var mısınız? İnşallah 31 Mart'ta en güzel netice ile ipi göğüsleyeceğiz. Taze bismillah diyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

ADAY BEYAZGÜL'DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Daha sonra coşkulu kalabalığa seslenen Aday Beyazgül teşekkür konuşması yaptı ve “Hepiniz hoşgeldiniz. Gösterdiğiniz sevgi, teveccüh ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum bu güzel göreve Şanlıurfa'ya hizmet görevini tekrar şahsıma teveccüh ettiği için. Halkımız kararını vermiş, durmak yok  yola devam” diye konuştu. 

ADAY BEYAZGÜL: BİZİM GİBİ BELEDİYE YOK!

Projelerini anlatan Başkan Beyazgül “Bugüne kadar çok şey yaptık. Bundan sonra da Urfa'nın geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Biz ne yapmadık ki diyoruz. Yollar, bütün kırsal yolların yüzde 98'ini bitirdik, kavşaklar, meydanlar, ışıklandırmalar, bilim merkezleri, kadın destek merkezleri, sosyal yardım… Bizim gibi var mı? Yok! Gençlik merkezi, spor salonları, seralar, itfaiye merkezleri, kütüphaneler yaptık. Var mı böyle bir belediye Türkiye'de? Hayır! … Bunlar 4,5-5 yılda yapıldı. Sizin ihtiyaçlarınız bizim projemiz oldu. Şanlıurfa Şanlıurfa gibi oldu. Hizmet için varız. 

“PROJELERİMİZİ TECRÜBELERİMİZLE BİTİRECEĞİZ”

Biz bu şehirde kutuplaşma, gerginlik, kavga yapmadık, gece-gündüz hizmet yaptık. 2,5 milyonun kardeşliği bizim için en önemlisi demiştik. Ayrım yapmadık. Kardeş olduk, bir olduk, şimdi gönüllerde olmak istiyoruz. Yarım kalan bir çok projemiz var. Şanlıurfa'nın tarihi adasını tamamen ortaya çıkaracağız, turizme açacağız. Modern Urfa'yı kuracağız. Kırsalla merkez arasındaki farklılıkları kaldıracağız. Şanlıurfa bugün kararını verdi inşallah. Yola devam diyor. Gece gündüz çalışacağız. Dışarıdan gelenler Şanlıurfa güneyin incisi olmuş diyor. Bir çok projemizi tecrübemizler bitireceğiz. Bizim bir sloganımız var: Durmak yok yola devam!" ifadelerini kullandı.

Kalabalıktan dolayı yer yer izdiham oluştu. Karşılama programı fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

Aday Beyazgül seçim startını verdi! "Bizim gibi belediye yok"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.