Şanlıurfalı hocadan vaazda pavyon sahnesine tepki!

Pavyon sahnesiyle çok konuşulan İnci Taneleri dizisine tepki Şanlıurfalı hoca Mehmet Emin Kutluay'dan geldi. Dizide kadınların obje olarak gösterildiğini ve pavyon hayatının özendirildiğini söyleyen Kutluay vaaz verdiği kürsüden RTÜK'e çağrı yaptı.

Şanlıurfalı hocadan vaazda pavyon sahnesine tepki!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı din adamı merhum Aziz Kutluay'ın oğlu Mehmet Emin Kutluay bu kez verdiği vaazda pavyon sahnesi ile dikkatleri üzerine çeken İnci Taneleri dizisini gündeme aldı.

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisinden fragman yayınlandı. Dizide Dilber rolünü oynayan Hazar Ergüçlü'nün oynadığı pavyon dansı kısa sürede ülke gündemine oturdu. Öyle ki fragmanda görülen pavyon kıyafetine kısa sürede talep arttı ve mağazalarda kıyafet yok satmaya başladı. Pavyon sandı kurslarının da açıldığı öğrenildi.

Ülke gündemindeki konulara vaazlarında yer veren Mehmet Emin Kutluay hoca da bu duruma sessiz kalmadı. Vaaz kürsüsünden cemaate seslenen Hoca Kutluay sahnenin bu kadar gündem olmasına tepki gösterdi. Hoca Kutluay RTÜK'e şu sözlerle seslendi:

"Türkiye'nin gündemine pavyonda çekilen bir dizi geldi oturdu. Uzaya gönderdiğimiz astronotumuz bile bu dize kadar konuşulmadı. Çöpe bulduğu elbiseyi kızına giydiren anne bile bu dizi kadar konuşulmadı. 1 ay boyunca 10 bin TL ile geçinmek zorunda kalan emekliler bile bu dizi kadar konuşulmadı. Pavyondaki kadınları mutlu göstermeye çalışan bir dizi, Müslüman kızlarına pavyon hayatının güzel olduğunu göstermeye çalışan bir dizi, kadının eşya gibi gösteren bir dizi ve bu ülkede bu dizi rekorlar kırıyor. Utanıyorum ben! Neredesin RTÜK?"

 

Şanlıurfalı hocadan vaazda pavyon sahnesine tepki!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.