Karaköprü'de zabıta personeline psikolojik dayanıklılık eğitimi

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim kapsamında sahada çalışan zabıta müdürlüğü personeline “Psikolojik Dayanıklılık ve Madde Bağımlılığı” eğitimleri verildi.

Karaköprü'de zabıta personeline psikolojik dayanıklılık eğitimi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği hizmet ve projelerin yanında personelinin kişisel gelişimi için eğitim çalışmalarını sürdürüyor. İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programıyla zabıta müdürlüğü personeline “Psikolojik Dayanıklılık ve Madde Bağımlılığı” eğitimleri verildi.

Karaköprü İlçe Sağlık Müdürlüğünden Uzman Psikolog Baver Çıkman ve Psikolog Adnan Demircan tarafından verilen eğitimlerde zabıta personeline stres, öfke yönetimi ve psikolojik dayanıklılık konularında temel bilgilendirme ile birlikte karşılaşılacak sorunlarda nasıl başa çıkacakları anlatıldı. 

Bunun yanında sağlıklı iletişimin yöntemleri ve madde bağımlılığının zararları da eğitimde personele aktarılan konular arasında yer aldı. Bilgilendirme seminerinde zabıta personelinin eğitim konuları ile ilgili soruları da eğitimci psikologlar tarafından cevaplandırıldı.

Karaköprü Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından personele yönelik eğitim programlarının devam edeceği öğrenildi.

Karaköprü'de zabıta personeline psikolojik dayanıklılık eğitimi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.