Şanlıurfa’da bir ilk! Kendin üret kendin tak

Haliliye Belediyesinin Şanlıurfa’da bir ilk olan Ahşap ve Metal- İş Atölyesinde seri üretimini sürdürdüğü kameriye, bank ve piknik masaları, ustaların özverili çalışmasıyla tamamlanarak, parklarda hizmete sunuluyor.

Şanlıurfa’da bir ilk! Kendin üret kendin tak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesi bünyesinde kurulan atölye ile üretilen kameriye, piknik masası ve banklar parklara kazandırılıyor. 

“Üreten Belediye” anlayışıyla Haliliye Belediyesi çeşitli alanlarda seri üretime devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan atölyeler ile üretim desteklenirken, kaynakların verimli kullanılmasıyla tasarruf sağlanıyor.

Üretimin desteklendiği Haliliye’de; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki Ahşap ve Metal-İş Atölyesi de Şanlıurfa’da bir ilki oluşturuyor. İlçeye kazandırılan kameriye, bank ve piknik masaları, ustaların özverili çalışmasıyla Ahşap ve Metal-İş Atölyesinde çeşitli aşamalardan geçiyor. 

Kaynak, boyama ve montaj aşamalarının tamamlandığı kameriye, bank ve piknik masaları, vatandaşlara keyifli zaman geçirecekleri yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla parklarda hizmete sunuluyor. Üretimin desteklendiği Haliliye Belediyesi’nin satın almak yerine bünyesinde ürettiği kamelya, bank ve piknik masaları sayesinde ise yıllık bütçeden büyük tasarruf sağlanıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların parklar için kameriye, bank ve piknik masası taleplerini 444 22 63 numaralı iletişim merkezi aracılığıyla iletebilecekleri kaydedildi.

Şanlıurfa’da bir ilk! Kendin üret kendin tak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.