Haliliye'de zabıtadan okul kantinlerine hijyen ve son kullanma tarihi denetimi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe sınırlarındaki okul kantinlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimde gıda ürünlerini son kullanma tarihlerini kontrol ederek, hijyen denetimi sağladı.

Haliliye'de zabıtadan okul kantinlerine hijyen ve son kullanma tarihi denetimi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Zabıta Müdürlüğü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Halkın sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, ilçe sınırlarındaki okul kantinlerini denetledi. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin sağlığına önem veren zabıta ekipleri, hijyen kuralları başta olmak üzere okul kantinlerinde satışı yapılan gıda ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. 

Satışı yasak olan ürünlerin bulunup bulunmadığını da inceleyen ekipler, kantin işletmecilerine hatırlatma yaparak, kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Denetim esnasında herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan zabıta ekipleri, kurallara uyan kantin işletmecilerine teşekkür ederek, denetimlerin sıklıkla devam edeceğini hatırlattı. 

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise öğrencilerin ve vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri halinde, denetimlerin anında gerçekleşeceği ifade edildi. 

Haliliye'de zabıtadan okul kantinlerine hijyen ve son kullanma tarihi denetimi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.