Eyyübiye'de yeşil alan miktarı üç katına çıktı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, “Yemyeşil Eyyübiye” sloganıyla başlattığı, 38 yeni park ve 180 dönümlük Millet Bahçesi ile yeşil alan miktarı son beş yılda üç katına çıkan Eyyübiye’de, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları devam ediyor.

Eyyübiye'de yeşil alan miktarı üç katına çıktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yeni park inşaatlarına devam ederken, mevcut parklarda da ağaç bakımı, yeni fidan ve bitki dikimi, çimlendirme gibi çalışmalarına devam ediyor.

Kış ayları boyunca parklarda yapısal peyzaj, açık hava mobilyaları ve oyun gruplarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, bahar aylarında ilçe halkının kullanımına sunulmak üzere yeşillendirme faaliyetlerini artırdı.

Bir yandan yeni yeşil alanlar oluşturan Eyyübiye Belediyesi, diğer yandan da eski hava alanı mevkiinde yapımı devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü hizmet sahasında park mobilyaları üretmeye devam ediyor. Aynı sahada üretime başlayacak olan fidanlık ile Eyyübiye’nin genelindeki parkların fidan ve bitki ihtiyaçları da buradan karşılanacak.

Eyyübiye'de yeşil alan miktarı üç katına çıktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.