Gülpınar: Öz ve öz Urfalıyım

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar bugün katıldığı bir televizyon programında bir gerçeği açıkladı. Son dönemlerde yerli aday tartışmalarına Gülpınar’dan soy ağaçlı gönderme.

Gülpınar: Öz ve öz Urfalıyım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerli aday tartışmalarının gündemde olduğu süreçte katıldığı TV programında soy ağacını e devletten açarak yayınlayan Mehmet Kasım Gülpınar, “Bunu söylemeyi sevmem bazı şeyleri uluorta açıklamayı sevmem fakat benim bir tarafım öz ve öz Urfalıdır” dedi. 

Gülpınar; annesinin dedesinin annesinin Güverhan Agan olduğunu ifade ettikten sonra ninesinin 1 Temmuz 1842 Türkmeydanı Mahallesinde doğduğunu aktardı. 200 yıllık kütüğü e devletten çıkarttığını aktaran Gülpınar daha sonra ise tekrardan soy ağacını göstererek; ninesinin babasının 1 Temmuz 1989 Yusufpaşa mahallesinde doğan Mustafa Yetkin olduğunu ifade etti. 

Gülpınar herkes bir şeyler söylüyor fakat benim birinci derece akrabalarım Şanlıurfalıdır. Bunu ispata gerek yok fakat son dönemde dönen yerli aday tartışmalarından dolayı arkadaşlar çok ısrar etti diye açıkladım diyerek son noktayı koydu.

Gülpınar: Öz ve öz Urfalıyım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.