Sırrı Süreyya Önder’den Şanlıurfalılara: Beni bağışlayın

Renkli ve mizahi kişiliği ile bilinen TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, sağlık sorunları nedeniyle Şanlıurfa nevruzuna katılamadığını belirterek, ”Eğer böyle olmasaydı, bu newrozu Urfalılar ile birlikte geçirmeyi planlamıştık. Öncelikle beni bağışlamanızı diliyorum.” dedi.

Sırrı Süreyya Önder’den Şanlıurfalılara: Beni bağışlayın

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanvekili ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, sağlık sorunları nedeniyle Şanlıurfa Newroz etkinliklerine katılamadı. Önder, Şanlıurfalılar ile birlikte geçirmeyi planladığı Newroz'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Önder, bu Newroz'u Urfalılar ile birlikte geçirmeyi planladığını ancak sağlık sorunları nedeniyle katılamadığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Kıymetli Urfalı yoldaşlarım, kardeşlerim. Birtakım sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum. Eğer böyle olmasaydı, bu newrozu Urfalılar ile birlikte geçirmeyi planlamıştık. Öncelikle beni bağışlamanızı diliyorum. Bu newrozun özgürlük ve barışa hasret kaldığımız son newroz olmasını diliyorum. Newroza katılan herkese  en devrimci duygularımı ve selamlarımı gönderiyorum. Nevroz piroz be.”

ŞANLIURFA’DAN ADAY OLACAĞI DA KULİSLERDE KONUŞULMUŞTU

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in aday belirleme sürecinde, DEM Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği kulislere yansımıştı.

Sırrı Süreyya Önder’den Şanlıurfalılara: Beni bağışlayın

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.