Gülpınar’dan personele ilk talimat: Görevinizin başına dönerseniz…

Bugün görevine başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, tebrik faslını bitirerek çalışanlarına ilk talimatını verdi. “Tebriklerinizi kabul ediyorum, görevinizin başına giderseniz memnun olurum” diyen Gülpınar, “Bizim tebrikle kaybedecek vaktimiz yok. Ben beş sene dedim. Bizim beş senenin bir dakikası bile kıymetli” ifadelerini kullandı.

Gülpınar’dan personele ilk talimat: Görevinizin başına dönerseniz…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, bugün görevine resmen başladı. 

Zeynel Abidin Beyazgül’den başkanlığı törenle devralan Gülpınar, daha sonra yaptığı açıklamada personeline ilk talimatını verdi. 

Tebriklerle kaybedecek zamanlarının olmadığını dile getiren Gülpınar, çalışanlarına da görevlerinin başına dönmelerini istedi. 

“Bizim artık tebrikle kaybedecek vaktimiz yok” diyen Gülpınar, şunları söyledi:

“Ben beş sene dedim size, beş senenin bir dakikası bile kıymetli. Bir dakikası bile… Bakın bu tebrikleri, iki gün orada kabul ettik. Bütün hemşerilerimden ricam tebrik faslını kapatalım artık. Makam sizin, ben yokum, istediğiniz kadar gelin oturun. Ben makama gelmeyin diye demiyorum. İsterseniz benim makamda da oturabilirsiniz. Mesele bu değil. Mesele bizim vakit kaybımız.” 

Tebrikleri sürdürse bunun 2 ay vakit alacağını belirten Gülpınar, “Ben bütün Urfa’nın tebriğini kabul etmeye kalksam iki ay burada gider. İki ay bizim için çok önemli. Acil yapmamız gereken bir sürü iş ve işlem var. Personel arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Tebriklerinizi kabul ediyorum. Görevinizin başına giderseniz çok memnun olurum. Diğer o toplantı yapacağımız arkadaşlar hariç. Diğer personel arkadaşlar görevlerinin başına yönlendirirseniz çok memnun olacağım” dedi. 

 

Gülpınar’dan personele ilk talimat: Görevinizin başına dönerseniz…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.