Haliliye’de kadınlar hem öğreniyor hem üretiyor

Haliliye Belediyesinin Kısas Mahallesine kazandırdığı kültür merkezi, kadınların keyifli vakit geçirdiği adres oldu.  Kadınlar kültür merkezinde okuma yazma kursu ile öğreniyor, el sanatları ve dikiş atölyeleri ile üretiyor.

Haliliye’de kadınlar hem öğreniyor hem üretiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesinin Kısas Mahallesine kazandırdığı kültür merkezi, kadınların keyifli vakit geçirdiği adres oldu.  Kadınlar okuma yazma kursu ile öğreniyor, el sanatları ve dikiş atölyeleri ile üretiyor.

Haliliye Belediyesi’nin Kısas Mahallesinde hizmete sunduğu Kültür Merkezi yoğun ilgi görüyor. 

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kısas Mahallesinde bulunan eski belediye hizmet binası, kültür merkezine dönüştürüldü. Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı Kısas Kültür Merkezi, içerisinde yer alan kurslarıyla adeta bölgeye renk kazandırdı. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gören Kısas Kültür Merkezi; bağlama kursu, bilgisayar kursu, dikiş atölyesi, el sanatları atölyesi, okuma yazma kursu ve okuma salonu ile bölge sakinlerinin kültürel alandaki ihtiyaçlarına yanıt oldu. Kadınlar, dikiş nakış ve el sanatları atölyesi ile el emeklerini esere dönüştürürken, aile ekonomilerine de katkı sunuyor. 

Kırmızı Kurdele Projesi kapsamında hizmet veren okuma yazma kursuyla da kadınlar, eğitmenler eşliğinde öğrenmeye devam ediyor. Kısaslı kadınların okuma yazma merakıyla dolan kurs, yoğun katılımla sürüyor.. 

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise; bağlama kursu, bilgisayar kursu, dikiş atölyesi, el sanatları atölyesi, okuma yazma kursu ve okuma salonunun yer aldığı Kısas Kültür Merkezinde kayıtların devam ettiği belirtildi.

 

 

Haliliye’de kadınlar hem öğreniyor hem üretiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.