Şanlıurfa’da uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında hazırlanan ‘Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum’ projesinin ayrıntılarını paylaştı. Vatandaşlara seslenen Vali Şıldak, “Hepimiz el ele verelim; bu illeti çocuklarımızdan uzak tutalım, bağımlı olan gençlerimizi tedavi edelim” çağrısında bulundu.

Şanlıurfa’da uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Göreve başladığı günden bu yana Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadeledeki çalışmaların takipçisi olan Vali Hasan Şıldak, sosyal medya aracılığıyla paylaştığı videoda ‘Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum’ projesinin tüm ayrıntılarına yer verdi. 

Vali Şıldak’ın “Bağımlılıkla İlgili Mücadelemize Şimdi Yeni Bir Boyut İlave Ediyoruz” sözleri ile paylaştığı videoda özellikle ailelere seslenildi. 

Uyuşturucu bağımlısı olan ailelerin mutlak suretle projeye dahil olmalarının istendiği videoda “Projemiz kapsamında uyuşturucu bağımlısı kişinin kendi isteği doğrultusunda bağımlılıktan kurtularak yeniden topluma kazandırılmaları için yeni bir model oluşturulmuştur. Amaç; Polis ve Jandarma tarafından seferberlik çerçevesinde yürütülen mücadelenin daha da genişletilerek bağımlılığın ortadan kaldırılmasına yönelik çözüm üretmek ve gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmaktır. Evladı uyuşturucu bağımlısı olduğu için devletten yardım isteyen birçok annenin bağımlılıkla mücadele projesine gönüllü olarak katılıp sorunun çözümü için anne olarak büyük katkı sağlaması beklenmektedir. Valiliğimiz tarafından uygulanan bu proje özgün ve örnek bir projedir. Bağımlı kişi ve ailesine bu süreçte yalnız olmadığını göstermek, vatandaş ve kurumlar arası iletişimi güçlendirmek, birey ve içinde bulunduğu toplumda sosyal bir erdem olan güveni inşa etmek projenin en temel hedefleridir. 

Uyuşturucu ile mücadele bir vatan görevidir. Ülkesini seven herkes bu projeye destek vermelidir” ifadelerine yer verildi. 

 

VİDEODA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN HASSASİYETİ DE YER ALDI

Hazırlanan videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın uyuşturucu ile mücadele hassasiyetine de yer verildi. 

Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan “Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklar halen milletlerin geleceğini karartmada en önemli silah olarak kullanılıyor. Özellikle burada ailelere büyük önem düşüyor. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Bağımlılıkla mücadele bir vatan görevidir. Ülkesine bağlı, milletini seven vatandaşlarımız bu mücadeleye destek vermelidir” sözleriyle millete seslenirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ise “Türkiye Yüzyılında temel hedefimiz ülkemizin uyuşturucu için ulaşılamaz ve yasaklı bir yer olmasını sağlamaktır. Terörle mücadelemiz neyse zehir tacirleri ile mücadelemiz de odur” şeklindeki sözleri yer aldı.

Şanlıurfa’da uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.