Siverek’te Turizmin Canlandırılması İçin Bungalov Evler Yapılıyor

Siverek Belediyesi, ilçe turizminin canlandırılması ve Takoran Vadisi’nin tanıtımının arttırılması amacıyla bungalov evlerin yapımına başladı.

Siverek’te Turizmin Canlandırılması İçin Bungalov Evler Yapılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek Belediyesi ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi iş birliğince Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı’nda yapımına başlanan 12 bungalov evlerinde çalışmalar sürüyor.

Türkiye’nin en uzun üçüncü asma köprüsü unvanına sahip Nissibi Köprüsü ve Fırat Nehri manzaralı bölgede yapılan bungalov evlerinin tamamlanmasıyla Takoran Vadisi’nin tanıtımının arttırılması hedefleniyor.

 

 Bölge turizmini de canlandırması beklenen bungalov evlerine yoğun rağbet göreceği düşünülüyor.

 

İnşa çalışmalarının başladığı bölgede incelemelerde bulunan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Siverek ilçesinin turizm konusunda geçiş noktası olduğunu belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, bölge turizminin canlandırılması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

 

Fırat Nehri’nin eşsiz manzarası ve Takoran Vadisi’nin doğal güzelliğinin tanıtımına katkı sunan projelere imza attıklarını aktaran Çakmak, “Doğumuzda Diyarbakır, batımızda Şanlıurfa ve Adıyaman illerinin olması hasebiyle Siverek bir geçiş ve uğrak noktası konumundadır. Bizde bu potansiyelin ortaya çıkması ve turizmin canlandırılmasına yönelik projeleri hayata geçiriyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle hemen yanı başımızdaki Takoran Vadisi’nin tanıtımının arttırılmasını önemsiyor ve bu yönde adımlar atıyoruz. Bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı’nda her biri 29 metrekare büyüklüğünde 12 bungalov evi inşa ediyoruz. Çalışmalar devam ediyor ki tamamlandığında beklentilerimizin üzerinde rağbet olacağını düşünüyoruz. Muhteşem bir manzaraya sahip bölgede yapılıyor olması bunun en büyük ispatıdır. Hedefimiz ilçemizin ve halkımızın hak ettiği hizmetlerle buluşturmaktır.” dedi.

 

Çakmak, çalışmaların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

BİHA

 

Siverek’te Turizmin Canlandırılması İçin Bungalov Evler Yapılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.