Urfa turizminde yeni rota: Bungalov evler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova’da yapımı tamamlanan bungalov evler konaklama hizmetine başladı. Masmavi suyu, muhteşem doğası, çam ağacı kokularının içinde doğa yürüyüşlerinin yapılabileceği Fırat Nehri kenarında yapılan bungalov evler henüz ilk sezonunda. Uygun bütçeli ve kısa tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin yeni rotası oldu.

Urfa turizminde yeni rota: Bungalov evler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Barajı göl kıyısında yer alan Bozova’da yerli ve yabancı turistlerin konaklayabilecekleri Bungalov evlerin yapımı tamamlanarak hizmete alındı. 

URFA TURİZMİNDE YENİ ROTA OLUYOR

Masmavi suyu, muhteşem doğası, çam ağacı kokularının içinde doğa yürüyüşlerinin yapılabileceği, sportif olta balıkçılığının ve su sporlarının yeni adresi olacak Fırat Nehri kenarında tarafından yapımı tamamlanan bungalov evler kamp turizmi için de yeni bir rota oluşturdu. Çatak Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan bungalov evler, yaz aylarının yanı sıra kış turizminde de önemli yere sahip olacak. 

UYGUN TATİL YAPMAK İSTEYENLERİN ADRESİ

Yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun rağbet gören bungalov evler, uygun ve kısa bir tatil yapmak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş. tarafından işletilen bungalov evlerde 1 gecelik konaklama ücreti de sabah kahvaltısı dâhil olmak üzere 700 TL olarak belirlendi.

DOĞAYLA İÇ İÇE TATİL İMKANI 

3 bin 400 metrekare alandan yapılan 11 adet Bungalov evler 27 metrekareden oluşuyor. İçerisinde yatak odası, salon, banyo, WC, veranda ve barbekü yer alıyor. Çimlendirme ve ışıklandırma çalışmalarıyla başka bir görünüme kavuşan bungalov evlerde vatandaşlar Fırat Nehri manzarasında gönül rahatlığıyla konaklayabilecek. Bungalov evler, muhteşem doğası, çam ağacı kokularının içinde doğa yürüyüşlerinin yapılabileceği, sportif olta balıkçılığının ve su sporlarının yeni adresi olacak.

GAZETE İPEKYOL

Urfa turizminde yeni rota: Bungalov evler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.