Zemzem suyunu mikroskopta inceledi:10 kat daha fazla mineral var

Genetik Mühendisi Dilara Sarı, zemzem suyunu mikroskop altında inceledi. Zemzem suyunda maden suyuna oranla 10 kat daha fazla mineral olduğu ortaya çıktı.

Zemzem suyunu mikroskopta inceledi:10 kat daha fazla mineral var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada 327 binden fazla takipçisi bulunan Genetik Mühendisi Dilara Sarı, zemzem suyunu mikroskop altında inceledi. Sarı, zemzem suyunun mineral açısından oldukça zengin olduğunu ve maden sularına kıyasla ortalama 10 kat daha fazla mineral içerdiğini söyledi.

Genetik Mühendisi Dilara Sarı, yaptığı incelemede zemzem suyunun içerisinde magnezyum, kalsiyum, sodyum ve potasyum gibi minerallerin olduğunu tespit etti. Sarı, "Zemzem suyu, insan sağlığı için çok faydalı bir sudur. İçerdiği mineraller, bağışıklık sistemini güçlendirir, kemik ve diş sağlığını korur, cilt sağlığını iyileştirir ve sindirim sistemini düzenler" dedi.

Genetik Mühendisi Dilara Sarı'nın incelemesi, zemzem suyunun şifalı bir su olduğunu bir kez daha gösterdi. Zemzem suyu, her yıl milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Kabe'nin yakınında bulunan Zemzem kuyusundan çıkarılıyor. Zemzem suyu, İslam inancında kutsal kabul edilir ve şifa kaynağı olarak görülür.

GAZETE İPEKYOL

Zemzem suyunu mikroskopta inceledi:10 kat daha fazla mineral var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.