Haliliye’de kültür ve sanat kursları başlıyor

Haliliye Belediyesi tarafından gençliğe yönelik çalışmalar kapsamında ilçeye kazandırılan Kültür ve Sanat Evindeki kurslar için kayıtlar başladı.

Haliliye’de kültür ve sanat kursları başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesinin gençleri geleceğe hazırlama ve sanatla tanıştırmak amacıyla hayata geçirdiği çalışmalar devam ediyor.

Belediye bünyesindeki Kamberiye Mahallesinde bulunan bina, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelik hizmet verilmesi talimatlarıyla Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüldü. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı Kültür ve Sanat Evi, def/bendir, ney, keman ve piyano kurslarıyla vatandaşların hizmetinde olacak.

Gençlerin kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi ve sanatla iç içe olması amacıyla ilçeye kazandırılan Kültür ve Sanat Evinde kurslar ise uzman hocalar eşliğinde sunulacak. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile başlayan kurs kayıtları için başvurular ise Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Kamberiye Mahallesinde bulunan Kültür ve Sanat Evinden alınacak.

BİHA

Haliliye’de kültür ve sanat kursları başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.