Urfa'da trafik düzenlemesinin olmadığı bölgede yine kaza oldu

Karaköprü'nün Batıkent Mahallesinde bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaza yaptı. Kazada maddi hasar meydana gelirken, kazanın olduğu bölgede hiçbir trafik düzenlemesinin olmaması ve bundan kaynaklı sürekli kazaların meydana gelmesi tepkilere yol açtı.

5

Olay, bu gün saat 10.30 civarında Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Batıkent Mahallesindeki Çardaklı Kaya Bulvarında meydana geldi.

Yolda seyir halinde ilerleyen bir otomobil, herhangi bir trafik düzenlemesinin olmadığı bulvarda dönüş alırken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımın üzerinden yol kenarına çakıldı.

Şans eseri kenarda bulunan kayalıklara çarpmaktan son anda kurtulan aracın sürücüsü, kazada herhangi bir yara almadan aracından çıkmayı başardı.

Kazaların sürekli meydana geldiği ilgili bölgede trafik ışığı, yaya geçidi, önleyici bariyerler gibi hiçbir trafik ve kavşak düzenlemesinin olmadığı görüldü ve bu da vatandaşların tepkisini çekti.

Araç çağrılan çekici ile çakıldığı yerden çıkarılırken, vatandaşlar da bir an önce kavşak için gerekli trafik düzenlemesinin yapılmasını talep etti.

BİHA