Viranşehir’de yüzme kursu öğrencilerine eğitim sertifikası verildi

Viranşehir Belediyesi bünyesinde açılan yaz kursları kapsamındaki yüzme kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere eğitim sertifikası verildi.

Viranşehir’de yüzme kursu öğrencilerine eğitim sertifikası verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da özellikle yaz aylarında sulama kanallarında yaşanan boğulma olaylarını minimuma indirmek ve çocukları güvenli ortamlarda sporla buluşturmak isteyen Viranşehir Belediyesi, çocuklara ve gençlere yönelik yüzme kursları açtı.

Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet vermeye başlayan yüzme kurslarına katılan kız ve erkeklerden oluşan 250 öğrenci, uzman eğitmenler nezaretinde hem yüzme öğrendi, hem de yaz tatilinin keyfini çıkardı.

Spor Kompleksi içerisinde bulunan kapalı ve açık yüzme havuzlarında Viranşehir Belediyesi tarafından açılan yüzme kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilere başarı sertifikası verildi.

Spor Kompleksinde düzenlenen sertifika törenine, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, öğrenci ve aileleri katıldı.

Tören öncesi havuzda kulaç atma gösterisi yapan öğrenciler, aileleri ve başkan Salih Ekinci’den tam not aldı.

Kursu başarı ile tamamlayan öğrencileri tebrik eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, öğrencileri başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Gençlerin ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Salih Ekinci;  ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında açtığımız kurslarla kısa süre zarfında öğrencilere ve yüzme kursunda gösterdikleri başarıdan dolayı kurs hocalarını, kursa katılan öğrencileri, ailelerini ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yaz boyu kurslarının devam edeceğini belirten Ekinci, Eğitime, Spor’a, Gençlere ve Öğrencilere desteklerinin süreceğini kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından kursta başarılı olan öğrencilere eğitim sertifikaları verildi.

Sertifikalarını alan öğrenciler ise, Belediye bünyesinde açılan yüzme kursları ile hem de yüzme öğrendiklerini, hem tatilini keyfini çıkardıklarını, belirterek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve kurs hocalarına teşekkür etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren sertifika programı, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Viranşehir’de yüzme kursu öğrencilerine eğitim sertifikası verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.