Urfalı sanatçının kiminle evleneceği belli oldu

Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Tatlıses, 'Evlilik yapabilirim çok uzak değil' dedi. İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği belli de oldu.

Urfalı sanatçının kiminle evleneceği belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

71 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten flaş bir evlilik açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Tatlıses, "Evlilik yapabilirim çok uzak değil" dedi. İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği belli de oldu.

Twitter hesabından evleneceğini duyuran ünlü türkücü, "Her an bir sürpriz evlilik yapabilirim çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur. Etrafım tabi ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum, kafamı" ifadelerini kullandı.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre; İbrahim Tatlıses'in evleneceği kişi eski sevgilisi Gülçin Karakaya. İbrahim Tatlıses ile 1 yıldır ayrı olan Gülçin Karakaya, Tatlıses'in teklifini kabul etti.

brahim Tatlıses uğruna şarkı yazdığı ve sevgilisinin yaşadığı şehir olan İzmir'den bir an olsun ayrılmazken sonunda teklifi kabul edildi. İddiaya göre evlenme teklifini kabul eden Gülçin Karakaya İzmir'de yaşamak istiyor.

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

İzmir'de dünyaya gelen ve İzmirli olan Gülçin Karakaya'nın ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia edilmişti. Tatlıses, ilişkisini henüz açıklamadan önce yaptığı bir paylaşımda 27 yaşında olan Gülçin Karakaya'nın kendisinin asistanı olduğunu belirtmişti.

Urfalı sanatçının kiminle evleneceği belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.