TOKİ'de şok! İlk Evim İlk İş Yerim hayal mi oluyor?

AK Partili gazeteci Cem Küçük TOKİ projesinin iktidar tarafından ertelendiğini belirtirken bu gerçeğin biran önce Bakan Mehmet Özhaseki tarafından vatandaşa açıklanmasını istedi.

TOKİ'de şok! İlk Evim İlk İş Yerim hayal mi oluyor?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’ye yakın gazetecilerden Cem Küçük TOKİ’nin geçtiğimiz aylarda duyurduğu projenin rafa kaldırıldığını söyledi. Küçük ayrıca bu durumun Bakan Özhaseki tarafından biran önce halka duyurulması gerektiğini belirtti.

 

TOKİ tarafından İlk Evim, İlk İş Yerim projesi adı altında dar ve orta gelirli aileler için başlattığı 81 ilde inşa edilecek 2+1 ve 3+1 seçenekli 250 bin konutun ne zaman başlanacağı merak konusu olurken Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bu projenin ertelendiğini açıkladı.

 

BAKAN ÖZHASEKİ BİRAN ÖNCE DUYURU YAPSIN

Cem Küçük Habertürk ekranlarında yaptığı açıklamada yaşanan ekonomik krizin de etkisiyle bu projenin başlatılamayacağını söylerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bu durumu biran önce vatandaşa açıklaması gerektiğini dile getirdi.

 

Küçük açık ve net isimli programda konuyla ilgili şöyle konuştu:

 

“Geçem sene Eylül ayında Cumhurbaşkanımız Erdoğan tanıtmıştı TOKİ’nin 2502 bin projesi vardı onlar ertelenmiş. Onunla ilgili henüz net bir açıklama yok. Sayın Mehmet Özhaseki’nin onunla ilgili bir duyuru yapması lazım. Çünkü bana çok soran oluyor. Kuralar çekildi, isimler belli ve yerler belli ama inşaatlar başlamadı.”

 

BİHA

 

 

TOKİ'de şok! İlk Evim İlk İş Yerim hayal mi oluyor?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.