Öğretmenlere ikinci il dışı müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenler için önümüzdeki günlerde 2. il içi, il dışı ve mazeret tayini yapılacağını duyurdu.

Öğretmenlere ikinci il dışı müjdesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftalarda yapılan il içi ve il dışı yer değiştirme sürecinde tayini çıkmayan öğretmenlere son dakika müjdesi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den geldi. Bakan Tekin, öğretmenler için önümüzdeki günlerde 2. il içi, il dışı ve mazeret tayini yapılacağını bildirdi.

Millî Eğitim Bakanlığınca il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin 20 Temmuz, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ise 4 Ağustos'ta tamamlanmıştı. 7 Ağustos’ta mazerete bağlı yer değişikliği süreci başladı. Bu süreçte Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı tanıyacakları müjdesini verdi.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, mazerete bağlı yer değiştirme sürecinin 23 Ağustos'ta tamamlanmasından sonra ikinci bir il içi ve iller arası yer değişikliği başvurusunda bulunabilecek.

Bakan Tekin, öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme işlemlerinin tek bir takvimle, bütün boş normların açılarak yapılacağını açıkladı.

Öğretmenlere ikinci il dışı müjdesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.