Haliliye Millet Bahçesi sil baştan!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yaptırılan, arsası Haliliye Belediyesince karşılanan Millet Bahçesi yapımı tamamlanınca Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine devredildi. Bu esnada yaşanan yetki karmaşası sırasında park bakımsız kaldı. Millet Bahçesi’nin eski görünümüne kavuşması için yeninden çalışma başlatıldı.

Haliliye Millet Bahçesi sil baştan!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Devteyşti ile Süleymaniye mahallelerinin kesiştiği alanda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yaptırılan, arsası Haliliye Belediyesince karşılanan Millet Bahçesi tamamlandıktan sonra Büyükşehir Belediyesine devredildi.

118 dönümlük alanda yapılan ve içerisinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, macera parkı, bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve dinlenme alanlarının yer aldığı Millet Bahçesi, yaşanan yetki karmaşasında bakımsız kaldı.

ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

Adeta kaderine terk edilen Millet Bahçesi’nde suların yetersiz aktığı dönemde parkın çimleri kurudu. Bekçi veya herhangi bir görevli de bulunmadığından içerisindeki yapılarda da zararlar oluştu. Bakımsızlığı ile dikkat çeken Millet Bahçesi için Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. Millet Bahçesi’nin eski yeşil görünümüne kavuşması için yeniden çalışma başlatıldı.

Haliliye Millet Bahçesi sil baştan!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.