Urfa’da 6 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü!

Şanlıurfa’da, kaza geçirdikten sonra hastanede ameliyata alınan ve ardından hayatını kaybeden 6 yaşında Mustafa İshak’ın ölümünde ihmal olup olmadığı tartışılıyor.

Urfa’da 6 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da 6 yaşındaki Mustafa İshak, 2 Ağustos’ta bir otomobilin çarpması sonucu ayağının kırılmasıyla yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaval kemiğinin kırıldığı belirlenen küçük çocuğun daha sonra ortopedi servisine yatışı yapıldı.

Kırık ayağı için ameliyata hazırlanan Mustafa İshak, bilinci açık şekilde ailesiyle konuşarak ameliyata girdi. Küçük çocuğun kısa sürmesi beklenen ameliyatı yaklaşık 2 saat sürdü.

Doktorlar ameliyat sırasında küçük çocuğun kalbinin durduğunu, masajla Mustafa İshak’ın yeniden hayata döndürüldüğünü söyledi.

Yoğun bakım ünitesine alınan küçük çocuğun durumu kötüleşti. Entübe edilen çocuk, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak Mustafa İshak, müdahalelere olumlu tepki vermeyerek 3 gün sonra hayatını kaybetti.

Mustafa İshak’ın ölümüyle ailesi yasa boğuldu.  Çocuklarının ölümünde ihmal veya kusur olup olmadığının araştırılmasını isteyen ailenin sorumlular hakkında şikayette bulundukları öğrenildi.

Urfa’da 6 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.