Bozova’daki olaya Mustafa Sandal'dan tepki

Mustafa Sandal, Şanlıurfa'da Suriye uyruklu 21 yaşındaki bir fırıncının 9 yaşındaki erkek çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasına tepki gösterdi. Sandal, sosyal medya hesabından yaşanan olayla ilgili "Bedeli ne olursa olsun ülkemizden defolup gideceksiniz." dedi.

Bozova’daki olaya Mustafa Sandal'dan tepki

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, Suriye uyruklu 21 yaşındaki bir fırıncının, 9 yaşındaki erkek çocuğa istismarda bulunduğu iddiası toplumda büyük bir tepkiye neden oldu. Bu olayın duyulmasının ardından ünlü şarkıcı Mustafa Sandal da sessiz kalmayarak "Ne olursa olsun, ülkemizden defolup gideceksiniz" diyerek tepki gösterdi.

X hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Mustafa Sandal, şu ifadelerle sitem etti:

"Şeref, namus, edep yoksunu bu mahlukların yaptıklarına 'dur' demenin vakti geldi de geçiyor bile. Bedeli ne olursa olsun ülkemizden defolup gideceksiniz! Benim artık şu kalan ömrümde 1. gündemim son nefesime kadar bu olacak! #ülkemdemülteciistemiyorum. Halkımız tepkisini göstermekte sonuna kadar haklıdır ama lütfen şiddete şiddetle yanıt vermeyelim, polisimize zorluk çıkarmadan sesimizi yükseltmek de mümkün. Bu olayı gündemden düşürmeyelim (şiddete başvurmadan), ta ki geldikleri yere dönene kadar."

Bozova’daki olaya Mustafa Sandal'dan tepki

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.