Urfa’da elektrik kesintisi esnafı mağdur etti!

Şanlıurfa Gıda İmalatçılar ve Toptancılar Sitesi’nde, sabah 9’dan bu yana elektrik kesintisinin olması esnafı mağdur etti. Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik, depolarında muhafaza edilmesi gereken tonlarca ürün olduğunu belirterek, “Geçici olarak 4-5 saat verilse toparlanır aksi takdirde bütün ürünler çöp olacak” dedi.

Urfa’da elektrik kesintisi esnafı mağdur etti!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın kanayan yaralarının başında elektrik sorunu geliyor. Hemen her gün bir mahallede bu konularla ilgili sorunlar yaşanıyor. 

 

Son olarak, Şanlıurfa Gıda İmalatçılar ve Toptancılar Sitesi’nde, sabah 9’dan bu yana elektrik kesintisinin olması esnafı mağdur etti.

 

Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

 

Çelik, sitede sabah 9’dan itibaren elektrik kesintisi yaşandığını belirtti.

 

Çelik, depolarında muhafaza edilmesi gereken tonlarca ürün olduğunu belirterek, “Geçici olarak 4-5 saat verilse toparlanır aksi takdirde bütün ürünler çöp olacak” dedi.

 

Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

“Gıda imalatçılar sitesinde sabah saat 9’dan beri elektrik yok. Depomuzda muhafaza etmemiz gereken tonlarca gıda malzemesi bulunmakta. Şu ana kadar elektrik verilmemiş ancak Geçici olarak 4-5 saat verilse toparlanır aksi takdirde bütün ürünler çöp olacak”

 

BİHA

Urfa’da elektrik kesintisi esnafı mağdur etti!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.