Uzman isim açıkladı: Eski fiyatlara çıkacak!

2. el arabada balon gerçekten söndü mü?

Uzman isim açıkladı: Eski fiyatlara çıkacak!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomotiv yazarı Ahmet Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Otomotiv fiyatlarındaki balon sönüyor" sözlerini değerlendirdi.

Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle, fiyat artışının en çok yaşandığı alanlardan biri de otomotiv sektörü olmuştu. Özellikle ikinci el araç fiyatları, sıfır otomotiv fiyatlarını geride bırakmıştı. Son günlerde 2. el araba fiyatlarında kısmi bir düşüş yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine sonrası yaptığı açıklamada, "Alınan önlemlerle otomotiv fiyatlarındaki balon sönmeye başladı. Otomotiv sektöründeki fırsatçılara 211 milyon lira idari para cezası uygulandı. Milletimizin malına kasteden aç gözlülere müsaade etmeyeceğiz. Farklı sektörlerde de aynı etkiyi yakında göreceğiz.” dedi. Otomotiv yazarı Ahmet Çelik ise konuk olduğu programda 'balon söndü' iddialarını değerlendirdi.

EYLÜL AYINDA FİYATLAR TEKRAR YÜKSELİR

Otomotiv yazarı Ahmet Çelik Eylül ayında fiyatların tekrar yukarıya çıkabileceğini öne sürerek, "Çok az bir düşüş var. Eylül ayında eski fiyatlara çıkacak. Otomobil yatırım aracı olduğu sürece böyle bir düşüş olması mümkün değil. Hükümetin en çok para kazandığı sektörde düşüş olması mümkün değil." görüşünü savundu.

Uzman isim açıkladı: Eski fiyatlara çıkacak!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.