Harran’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoskusu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyük Taarruzun 101. Yıldönümü Harran ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Harran’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoskusu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Hükümet konağı önünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, Harran ilçe kaymakamı İbrahim Gültekin, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, kurum müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Programda konuşan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “30 Ağustos Zaferi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır” dedi.
Özyavuz, şunları kaydetti:
30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü vesilesiyle Hükümet Konağında ilçe Kaymakamımız Sn. İbrahim Gültekin ile çelenk koyma programına katıldık. Türk ordusu "bitti" demeden bitmez. "Ya istiklal, ya ölüm" diyerek  "Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri! Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz’un son safhası tarihe “Başkomutanlık Meydan Muharebesi” olarak geçen. 30 Ağustos Zaferimiz kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş Savaşımızın bütün kahraman gazilerini, muhterem şehitlerimizi. Cesaret ve fedakarlık abidesi ceddimizi, rahmet minnet ve şükranla yad ediyorum. “
Hükümet konağı önünde düzenlenen tören; çelenk koyma, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu. Tören sonrasında Kaymakam İbrahim Gültekin 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini makamında kabul etti.

Harran’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoskusu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.