Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerinin heyecanla beklediği gençlere vergisiz telefon konusu ile ilgili "Bir sonraki toplantımızda detayları gençlerimizle paylaşacağız" dedi. Evlenecek gençlere uygun şartlarda kredi imkanı ve çiftçilere destek açıklaması da geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.

Açıklamalarından satır başları şöyle:

GENÇLERE VERGİSİZ TELEFON

Yüksek öğretimde okuyan öğrencilerimize taahhüdümüz olan 10 GB internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik. Cumhurbaşkanı Yardımcımızı ve ilgili bakanlarımızı Kabinemize sundukları çalışmayı tekemmül ettirmeleri konusunda talimatlandırdık. Nihai çalışmaya göre, bir sonraki toplantımızda her iki konu ile ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız. Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlerimize uygun şartlarda kredi meselesi de yakın takibimizdedir.

ÇİFTÇİYE DESTEK

2024 yılı Mart ayında ödenecek olan mazot ve gübre desteklerini 2023 Ekim ayından itibaren hesaplara yatıracağız. 11.5 milyar liralık desteği çiftçilerimize sunacağız.

YENİ EVLENECEKLERE KREDİ

Evlenecek gençlerimize uygun fiyatlı kredi gündemimizde. 2024 Mart'ta ödenecek 2023 buğday, arpa, yulaf, çavdar tritikale, çeltik üreticilerinin mazot, gübre desteklerini ekimden itibaren hesaplarına tanımlayacağız."

BİHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.