5 Eylül Türkiye hava durumu: Parçalı ve çok bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 Eylül 2023 tarihli hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak.

5

 

Kuzey, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ise yağmur ve sağanak yağışlar görülecek.

Yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları, Marmara ve Ege'de mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normallerinde seyredecek.

Ankara'da havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 25 derece, en düşük sıcaklık 15 derece olacak.

İstanbul'da havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 27 derece, en düşük sıcaklık 17 derece olacak.

İzmir'de havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 29 derece, en düşük sıcaklık 20 derece olacak.

Adana'da havanın parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 36 derece, en düşük sıcaklık 23 derece olacak.

Antalya'da havanın parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 34 derece, en düşük sıcaklık 21 derece olacak.

Van'da havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 22 derece, en düşük sıcaklık 11 derece olacak.

Erzurum'da havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık 8 derece olacak.