Urfa usulü pazarlama! 8 ay besledi, otomobilin arka koltuğunda satışa çıkardı

Urfa usulü pazarlama! 8 ay besledi, otomobilin arka koltuğunda satışa çıkardı

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindiler, Şanlıurfa’da bu yıl alışılmadık bir yöntemle alıcı buluyor. Kentte uzun yıllardır hind

reklam alanı
Urfa usulü pazarlama! 8 ay besledi, otomobilin arka koltuğunda satışa çıkardı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL HABER I Yılbaşına sayılı günler kala Şanlıurfa sofralarının vazgeçilmezi hindiler tezgahlarda yerini aldı. Ancak bir çiftçi tarafından uygulanan ilginç bir satış yöntemi dikkat çekti.

Kentte uzun yıllardır hindi yetiştiriciliği yapan Halil Akaltun, artan maliyetler ve yüksek bakım giderleri nedeniyle geleneksel pazar tezgahları kuramayınca, yılbaşı öncesi özenle yetiştirdiği hindilerini otomobiliyle sokaklarda dolaştırarak satmayı tercih etti.

Yaklaşık 8 aydır özenle beslenen hindiler, Akaltun’un otomobilinin arka koltuğu ve bagajında şehir merkezinde alıcılara ulaşıyor.

Hindilerin tanesi bin 700 TL’den satışa sunulurken, mobil satış sayesinde Akaltun hem elindeki ürünleri değerlendirebiliyor hem de artan bakım ve yem maliyetlerini karşılayabildiğini ifade etti.

AKALTUN: ELİMDE KALAN HİNDİLERİ SATABİLMEK İÇİN MOBİL SATIŞ YÖNTEMİNE BAŞVURDUM

Akaltun, bakım maliyetleri yüksek olduğu için bu yönteme başvurduğunu belirterek, “Elimde kalan hindileri satabilmek için mobil satış yöntemine başvurdum. Bu sayede hem hindilerimize alıcı bulabiliyorum hem de masraflarımı karşılayabiliyorum.” dedi.

Urfa usulü pazarlama! 8 ay besledi, otomobilin arka koltuğunda satışa çıkardı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.