TÜBİTAK'tan yeni araştırma projelerine destek

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), 2023 yılı için yeni araştırma projelerine destek vermeye başlıyor.

TÜBİTAK'tan yeni araştırma projelerine destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜBİTAK'ın 2023 yılı araştırma projeleri destek programı kapsamında, temel bilimler, uygulamalı bilimler, sosyal bilimler ve mühendislik alanlarında toplam 1 milyar TL'lik bir bütçe ayrıldı. Bu bütçe ile, üniversiteler, araştırma merkezleri ve özel sektördeki kuruluşlar tarafından yürütülecek olan araştırma projelerine destek sağlanacak.

TÜBİTAK'ın 2023 yılı araştırma projeleri destek programı kapsamında desteklenecek olan araştırma konuları arasında, yenilenebilir enerji, nanoteknoloji, yapay zeka, biyoteknoloji, sağlık, çevre, eğitim ve savunma gibi alanlar yer alıyor.

TÜBİTAK, araştırma projeleri destek programına başvuru yapacak olan kuruluşlardan, projelerin bilimsel ve teknik açıdan yüksek kalitede olmasını, Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlayacak nitelikte olmasını ve toplumsal fayda sağlamasını bekliyor.

TÜBİTAK'ın 2023 yılı araştırma projeleri destek programı için başvurular, 15 Ekim 2023 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

TÜBİTAK'tan yeni araştırma projelerine destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.