Başkan Arslan’dan kazaların sürekli yaşandığı yol için çözüm talebi

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Eyyübiye’de bulunan ve sık sık kazaların yaşandığı Akabe yoluna ilişkin açıklama yaptı. Arslan, yolun eğiminin teknik olarak yanlış uygulandığını belirterek, "Her hafta bu yolda maddi hasarlı kazalar oluyor. Can hasarlı kazalara dönüşmemesi için yetkililerden bir an önce bu hatayı düzeltmelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Başkan Arslan’dan kazaların sürekli yaşandığı yol için çözüm talebi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, sık sık kazaların meyana geldiği Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi Akabe yoluna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Arslan, yolun eğiminin teknik olarak yanlış uygulandığını, bu nedenle araçların kaza riskiyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

 Bu yolda sık sık kazaların meydana geldiğini kaydeden Arslan, "Her hafta bu yolda maddi hasarlı kazalar oluyor. Can hasarlı kazalara dönüşmemesi için yetkililerden bir an önce bu hatayı düzeltmelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.

 Arslan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Evren Sanayi Sitemizin inişinde Şahin Tepesi olarak bilinen yoldaki eğim teknik olarak yanlış uygulandığından her hafta kazalar olmaktadır. Geneli maddi hasarlı olan bu kazaların can hasarlı kazalara dönüşmemesi için yetkililerin bir an evvel buradaki hatayı düzeltmeleri gerekir”

Başkan Arslan’dan kazaların sürekli yaşandığı yol için çözüm talebi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.