Harran Belediyesi kırsal mahallelerde eksikleri gideriyor

Harran Belediyesi tarafından, kırsal mahallelerde çok amaçlı kültür salonları (Taziye evi) yapılıp cami, Kuran kursu ve lojmanların halı ve klima ihtiyacı gideriliyor.

5

Harran Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda çok amaçlı kültür salonlarının yanı sıra bu salonların klima ve halı ihtiyaçları, camilerin ve Kuran kurslarının bakım ve onarımı, gençler için futbol sahası gibi çalışmalar yapılıyor.

 

Vatandaşa hizmet anlamında her zaman çalıştıklarını ve tüm eksikleri gidermeye çalıştıklarını ifade eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, özellikle çok amaçlı salonlar için vatandaşlardan yoğun talep aldıklarını ve bu talepleri yerine getirdiklerini söyleyerek, bu salonların tüm ihtiyacını da giderdiklerini kaydetti.

 

Kırsal mahalleleri ilçe merkezinden asla ayırmadıklarını belirten Başkan Özyavuz, “Bizler halkımıza hizmet ederken, en hızlı şekilde hizmeti götürmenin yanı sıra adil davranmaya büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bir yere hizmet ederken, öbür tarafı hizmetten yoksun bırakmak bizim kitabımızda yazmaz. Kırsal mahallelerimizi ilçe merkezinden ayırmıyoruz, her mahallemize eşit şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, elimizden geldiğince, Cenab-ı Allah’ta bize ömür verdikçe halkımız için hiç durmadan, yorulmadan çalışacağız. Belediyemizin kapısı daima halkımıza açık, halkımızın her sorunu için bugüne kadar yanlarında durduk, durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

BİHA