Evren Sanayide buzlar eridi sıra çözümde

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, uzun zamandır dile getirdiği sanayi sitesinin sorunları için ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ile bir araya geldi. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya yakınlığı ile bilinen Arslan, gerekli çalışmalar için talimat veren Beyazgül’e teşekkür etti.

Evren Sanayide buzlar eridi sıra çözümde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, uzun zamandır sanayinin sorunlarını gündeme getiriyordu. Büyükşehir Belediyesinden sorunların çözümünü bekleyen Arslan, ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi.

 

Sakıp’ın Köşkü’nde gerçekleşen buluşmada ikiliyi bir araya getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri oldu.

 

Fakıbaba'ya yakınlığı ve dostluğu ile bilinen Arslan, yine ilk kez Beyazgül ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapıp teşekkür etti.

 

Mustafa Arslan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

“Sayın milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri beyin katkısı ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya gelerek tır kamyon iş makinası sitesine yapılacak işler ile alakalı görüşmelerde bulunduk. Gerekli çalışmalar için ilgililere talimat veren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Evren Sanayide buzlar eridi sıra çözümde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.