19 Eylül Türkiye hava durumu: güneşli ve sıcak bir gün

19 Eylül 2023, İstanbul - 19 Eylül Türkiye hava durumu, güneşli ve sıcak bir gün olacak. Hava sıcaklıkları, ülke genelinde 20 ila 30 derece arasında değişecek.

5

İstanbul

İstanbul'da hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, öğle saatlerinde 28 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise hava sıcaklığı 24 dereceye düşecek. Rüzgar, kuzeyden hafif esecek.

Ankara

Ankara'da hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, öğle saatlerinde 26 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise hava sıcaklığı 22 dereceye düşecek. Rüzgar, kuzeyden hafif esecek.

İzmir

İzmir'de hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, öğle saatlerinde 29 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise hava sıcaklığı 25 dereceye düşecek. Rüzgar, kuzeyden hafif esecek.

Diğer İller

Türkiye'nin diğer illerinde de hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklıkları, 20 ila 30 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeyden hafif esecek.

Mevsim Normalleri Üzerinde

19 Eylül Türkiye hava durumu, mevsim normallerinin üzerinde olacak. Hava sıcaklıkları, ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olacak.

Hava Durumu Uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı uyarısı yaptı.