21 Eylül 2023 Türkiye hava durumu: güneşli ve sıcak

Türkiye, 21 Eylül 2023'te güneşli ve sıcak bir gün geçirecek. Ülkenin büyük bir bölümünde havanın açık ve güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

5

İstanbul

İstanbul'da hava, güneşli ve sıcak olacak. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 26 dereceye kadar yükselecek. Gece ise sıcaklık 16 dereceye kadar düşecek.

Ankara

Ankara'da hava, güneşli ve sıcak olacak. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 28 dereceye kadar yükselecek. Gece ise sıcaklık 18 dereceye kadar düşecek.

İzmir

İzmir'de hava, güneşli ve sıcak olacak. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 29 dereceye kadar yükselecek. Gece ise sıcaklık 19 dereceye kadar düşecek.

Antalya

Antalya'da hava, güneşli ve sıcak olacak. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 31 dereceye kadar yükselecek. Gece ise sıcaklık 21 dereceye kadar düşecek.

Diğer Şehirler

Türkiye'nin diğer büyük şehirlerinde de hava, güneşli ve sıcak olacak. Adana'da hava sıcaklığı 32 dereceye, Bursa'da 27 dereceye, Gaziantep'te 30 dereceye, Konya'da 25 dereceye, Samsun'da 24 dereceye, Trabzon'da 22 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis beklendiğini duyurdu. Ayrıca, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımı görülebileceği uyarısında bulundu.