21 Eylül 2023 dünya hava durumu

21 Eylül 2023'te dünyanın büyük bir bölümünde güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya, Asya'dan Afrika'ya kadar birçok bölgede hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

21 Eylül 2023 dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'da hava, genellikle güneşli ve sıcak olacak. Amerika Birleşik Devletleri'nin doğu kıyısındaki bazı bölgelerde bulutlanma görülebileceği, ancak yağmur yağışı beklenmediği bildirildi. Kanada'nın büyük bir bölümünde de hava güneşli ve sıcak olacak.

Avrupa

Avrupa'da hava, genellikle güneşli ve sıcak olacak. İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde hava sıcaklığı 25 dereceyi aşacak. İtalya ve İspanya gibi Akdeniz ülkelerinde ise hava sıcaklığı 30 dereceye kadar yükselecek.

Asya

Asya'da hava, genellikle güneşli ve sıcak olacak. Çin ve Hindistan gibi ülkelerde hava sıcaklığı 35 dereceyi aşacak. Japonya ve Güney Kore gibi ülkelerde ise hava sıcaklığı 25 dereceyi aşacak.

Afrika

Afrika'da hava, genellikle güneşli ve sıcak olacak. Sahra Çölü'nün bazı bölgelerinde hava sıcaklığı 50 dereceyi aşacak. Afrika'nın diğer bölgelerinde ise hava sıcaklığı 35 dereceyi aşacak.

Güney Amerika

Güney Amerika'da hava, genellikle güneşli ve sıcak olacak. Brezilya ve Arjantin gibi ülkelerde hava sıcaklığı 35 dereceyi aşacak. Şili ve Peru gibi ülkelerde ise hava sıcaklığı 25 dereceyi aşacak.

Okyanusya

Okyanusya'da hava, genellikle güneşli ve sıcak olacak. Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde hava sıcaklığı 25 dereceyi aşacak.

Meteoroloji Uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis beklendiğini duyurdu. Ayrıca, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımı görülebileceği uyarısında bulundu.

21 Eylül 2023 dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.