Galibiyet hasreti 4 maça çıktı! Turan’dan öz eleştiri: Sorumluluk tamamen bizde

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında kendi evinde Kocaelispor’a 2-0 mağlup olan Astor Enerji Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Zafer Turan, “Bahane üretmeye gerek yok, sorumluluk tamamen bizde. Bu oyuncu kadrosunu biz sahaya çıkardık.” dedi.

Galibiyet hasreti 4 maça çıktı! Turan’dan öz eleştiri: Sorumluluk tamamen bizde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astor Eneji Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında kendi evinde Kocaelispor'u konuk etti.

 

İki takımın karşılıklı ataklarla dengeli bir oyun ortaya koyduğu mücadelenin 17. dakikasında 11 Nisan Stadyumunda yaşanan elektrik arızası nedeniyle oyun bir süreliğine durdu. Arızanın giderilmesi sonrası maç 10 dakikalık uzatmayla devam etti.

 

İLK YARI 1-0 TAMAMLANDI

Elektrik kesintisi nedeniyle ilk yarıya eklenen 10 dakikalık uzatmanın 45+5’inci dakikasında ceza sahası içerisine yapılan ortada topu önünde bulan Douglas Tanque düzgün vuruşuyla mücadelede gol perdesini açtı. Tanque’nin ilk yarının son dakikalarında kaleyle buluşturduğu golü sonrası Astor Enerji Şanlıurfaspor soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

 

İKİNCİ DEVREDE DE İSTEDİĞİ FUTBOLU ORTAYA KOYAMADI

İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan sarı yeşilli ekip ikinci yarıda da istediği oyunu ortaya koyamadı. Daha atak bir oynayan Kocaelispor 50’nci dakikada Douglas Tanque’nin ayağından bulduğu gol ile farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakilarda başka gol olmayınca karşılaşma Kocaelispor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

 

GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI

Üst üste 4. galibiyetini alan Kocaelispor puanını 12'ye çıkardı. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Şanlıurfaspor ise 8 puanda kaldı.

 

TURAN: BAHANE ÜRETMEYE GEREK YOK, SORUMLULUK BİZDE

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan, müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

 

“Bahane üretmeye gerek yok, sorumluluk tamamen bizde” diyen Turan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Maçla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Maç öncesi senaryolarımıza sahadaki oyunumuz uymadı. İlk yarıyı golsüz bitirmek isterken kontradan golü yedik. Bahane üretmeye gerek yok sorumluluk tamamen bizde. Bu oyuncu kadrosunu biz sahaya çıkardık. Geçen sene takım şampiyon olurken biz takım çıkardıysak bu kötü sonuçlarda da biz takıma sahip oluyoruz. Bir sorumluluğu da alıyoruz. Bundan sonraki süreçte tabii ne olur ne gider bilemiyorum. Bakalım şapkamızı önümüze alıp düşüneceğiz"

 

BİHA

Galibiyet hasreti 4 maça çıktı! Turan’dan öz eleştiri: Sorumluluk tamamen bizde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.